カテゴリ
全体 アレクサンドラ(Romania) ペトラ(Czech) ソニア(Italy) ユルギタ(Lithuania) ジョルジャ(Italy) ラウラ(Italy) ドーラ(Hungary) ジャネット(Hungary) ラヘル(Estonia) スサンネ(Germany) ガブリエレ(Italy) アルヴィダス(Lithuania) ティーナ(Finland) ダヌータ(Poland) サイ(Netherlands) ヴェッセル(Netherlands) エレナ(Greece) カーシャ(Poland) フアン(Spain) アマーリエ(Denmark) エステル(Hungary) マルク (Spain) アデリナ (Romania) ジュリア (France, Japan) アヤコ (Japan) ユウジ (日本) ヨウコ (日本) ユキ (日本) アヤカ (日本) EU女子&男子 EU応援団 EUより愛をこめて EU職員室 EU代表部からのお知らせ ジェシカ (Austria) リュウイチリロ (日本) 未分類 以前の記事
2013年 03月 2012年 12月 2012年 10月 2012年 09月 2012年 08月 2012年 07月 2012年 05月 2012年 04月 2012年 03月 2012年 02月 2012年 01月 2011年 12月 2011年 11月 2011年 10月 2011年 09月 2011年 06月 2011年 05月 2011年 04月 2011年 03月 2011年 02月 2011年 01月 2010年 12月 2010年 11月 2010年 10月 2010年 09月 2010年 08月 2010年 07月 2010年 06月 2010年 05月 2010年 04月 検索
タグ
その他のジャンル
ファン
記事ランキング
ブログジャンル
画像一覧
|
エステル・ツェー(ハンガリー) Eszter Czeh, Hungary チキン”ポルコルト” 材料: • 鶏肉 200g • 玉ねぎ 50g • ピーマン 2個 • パプリカ粉 小さじ1 • 缶トマト 大さじ1 • 塩、コショウ、にんにく • 油 作り方: 油に細切り玉ねぎを入れ、炒める。火を止めてパプリカ粉を混ぜる。火を弱火にして、鶏肉、トマト、ピーマンを加える。塩、コショウをかける。好みによっておろしにんにくも加える。鶏肉がやわらかくなるまで炒める。水分がなくなったら、鶏肉が焦げないように少し水を入れる。 通常ハンガリー人はタルホニャかノケドリという麺類と一緒にポルコルトを食べますが、ご飯と一緒に食べても美味しいです。 どうぞお召し上がりください。 Csirke pörkölt Hozzávalók: •200 g csirkehús •50 g hagyma •2 db paprika •1 kk pirospaprika •1 ek konzerv paradicsom •Só, bors, fokhagyma •zsíradék Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megpirítjuk a zsíradékon, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a paprikát. Hozzáadjuk a csirkét, a paradicsompürét és az egész paprikákat. Sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint fokhagyma is adható hozzá. Kis lángon főzzük, míg a hús meg nem puhul. Ha nincs elég szaftja, akkor öntünk alá egy kis vizet. Magyarországon nokedlivel vagy tarhonyával tálaljuk, de risszel is finom. Jó étvágyat! Chicken „porkolt”: Ingredients: •200g chicken •50g onion •2 (green) peppers •1 teaspoon paprika powder •1 tablespoon canned tomato •Salt, pepper, garlic •oil Instructions: Chop and simmer the onion. Stopping the fire add the paprika powder and stir well. Add the chicken, canned tomato and the whole peppers. Add salt and pepper. According to your taste you may add some garlic as well. Simmer until the chicken gets soft. If necessary add some water to avoid burning. In Hungary we usually it with nokedli or tarhonya (a kind of Hungarian pasta) but it’s also delicious with rice. Enjoy!!
by eucircle
| 2011-06-22 16:07
| エステル(Hungary)
|
ファン申請 |
||